Wijnhuis
               “La petite Provence”
 

Welkom bij “La Petite Provence”

 

Provencaalse wijnen met ziel, karakter en constant hoog niveau. Daarnaast waarborgt en  bewaakt het Franse AB-certificaat deze unieke volledig biologische wijnen van het Mediterrane Domaine des Planes.“La Petite Provence” importeert een 10-tal van deze wijnen, Rood, Wit en Rosé, exclusief en sinds 1992 met veel succes en waardering.
De unieke ligging van het Domaine, zicht op zee en afgeschermd door het Massive des Maures, geeft het terroir een nagenoeg constant microklimaat en mede daardoor een jaarlijks hoog kwaliteitsniveau. Het Domaine beheert het natuurgebied van 100 ha, waarvan ca.30 ha. wijn- bouw, niet alleen met zorg maar ook met zeer veel kunde en bevlogenheid.
Op de grote concoursen worden vrijwel jaarlijks een reeks aan medailles gewonnen waar    menig producent met jaloezie naar kijkt. “La Petite Provence” heeft als kleinschalige speciaal leverancier het assortiment wat breder gemaakt door ook een aanvullend en wisselend pakket kwaliteitswijnen en port te bieden.  Zgn. bulkwijnen zult u bij ons niet treffen.
Verdere specialisaties zijn relatie- en kerstgeschenken.
Op afspraak kunt u onze gezellige “Degustitation” ofwel het proeflokaal bezoeken, wijnen af-  halen of gewoon per internet bestellen. Ook groepen op afspraak.

Dank voor het bezoek aan onze site en mogelijk tot ziens bij............, “La Petite Provence”

U vindt ons in de regio Gorinchem.


Prijzen:

Concours General Agricole de Paris 2019:  2x Medaille d’Or,

1x d’Argent.